Facebook
Twitter
Google+

Bezienswaardigheden in Frankrijk op Landenpagina.com

Frankrijk: informatie over de mooiste bezienswaardigheden


Frankrijk is al jarenlang de populairste vakantie bestemming voor Nederlanders. Ieder jaar trekken er miljoenen Nederlanders naar Frankrijk om de verschillende bezienswaardigheden van het land te bezoeken. De meeste toeristen gaan hiernaartoe op vakantie en bezoeken de voor hun in de buurt liggende bezienswaardigheden. De onderstaande top tien zijn volgens ons plekken die je in Frankrijk niet gemist mag hebben. In deze lijst kunnen maar tien onderwerpen staan maar als het mogelijk was geweest dan had deze top tien minimaal vijftig onderwerpen gekend. Prachtige steden zoals Lille, Nice en Marseille en streken zoals Bretagne, Normandië en de Dordogne hebben we hierdoor links moeten laten liggen. Daarnaast telt Frankrijk honderden prachtige dorpen en musea die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn maar het niet redden om in een top tien terecht te komen.

Bezienswaardigheden in Frankrijk: Eifeltoren

Eifeltoren

Het meest opmerkelijke monument van Parijs en een van de meest bezochte bezienswaardigheden van Frankrijk. De Eiffeltoren staat aan de kade van de Seine in het 7e arrondissement van Parijs.
Bezienswaardigheden in Frankrijk: Tour de France

Tour de France

Deze meerdaagse wielerwedstrijd wordt ook wel de Ronde van Frankrijk genoemd en werd voor het eerst gereden in 1903. Elke zomer houdt deze tour de Fransen drie weken in de greep.

Meer informatie over de Tour de France kunt u ook vinden op de website www.tourdefrance.nl.
Bezienswaardigheden in Frankrijk: Filmfestival van Cannes

Filmfestival van Cannes

Sinds 1974 is dit een van de belangrijkste filmevenementen van de wereld.
Bezienswaardigheden in Frankrijk: Disneyland Resort Parijs

Disneyland Resort Parijs

Parijs bezit het grootste themapark- en recreatiecomplex van Europa. Disneyland Resort Parijs vervult vele kinderwensen met bekende figuren van Disney. Het bestaat uit twee parken; Themapark Disneyland en Walt Disney Studios Park.

Aanraders via Google!!