Facebook
Twitter
Google+

Actueel nieuws over Frankrijk op Landenpagina.com

Frankrijk: Overzicht van nieuws en informatie


Hieronder vindt u een overzicht van de laatste nieuwsberichten over Frankrijk. Verder plaatsen we hier ook informatie en waarschuwingen die vanuit de overheid worden gegeven. Denk daarbij aan meldingen zoals aangepaste reisadviezen. Ook worden hier informatieve teksten geplaatst welke zijn geschreven door bezoekers van Landenpagina.com. Interesse, laat het ons weten via de contactpagina.Citytrip naar Parijs

Citytrip naar Parijs

13 oktober 2017 - Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en een echte wereldstad. Er wonen meer dan elf miljoen in het stedelijk gebied en de voorsteden van Parijs. Parijs behoort tot de meest bezochte steden ter wereld en heeft een grote aantrekkingskracht op de Franse en ook internationale bezoekers. Parijs is ook een fantastische stad voor een citytrip, Voor meer informatie over de stad, de historie en uiteraard over de vele schitterende bezienswaardigheden in de stad Parijs leest u het hele bericht.
Lees het hele bericht..
Weer en klimaat in Frankrijk

Weer en klimaat in Frankrijk

10 augustus 2017 - Vandaag toegevoegd aan de website landenpagina.com is informatie over het weer en klimaat in Frankrijk. Op deze pagina vindt u zoals het bericht al zegt informatie over het huidige weer en het klimaat in Frankrijk. Daarnaast kunt u hier terecht over het weer in de winter- en zomermaanden en de weersverwachting voor Frankrijk en verschillende plaatsen in Frankrijk voor de komende zeven dagen. Voor meer informatie leest u hier verder.

Aanraders via Google!!