Facebook
Twitter
Google+

Actueel nieuws en informatie op Landenpagina.com

Bekijk hier het laatste nieuws en informatie


Dit is het blog op Landenpagina.com met daarop het laatste nieuws van de website zelf, maar ook het belangrijkste nieuws van wat er in de verschillende landen gebeurd. Verder plaatsen we hier ook informatie en waarschuwingen die vanuit de overheid worden gegeven. Denk daarbij aan meldingen zoals aangepaste reisadviezen. Ook worden hier informatieve teksten geplaatst welke zijn geschreven door bezoekers van Landenpagina.com. Interesse, laat het ons weten via de contactpagina.

Citytrip naar Parijs

Citytrip naar Parijs

13 oktober 2017 - Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en een echte wereldstad. Er wonen meer dan elf miljoen in het stedelijk gebied en de voorsteden van Parijs. Parijs behoort tot de meest bezochte steden ter wereld en heeft een grote aantrekkingskracht op de Franse en ook internationale bezoekers. Parijs is ook een fantastische stad voor een citytrip, Voor meer informatie over de stad, de historie en uiteraard over de vele schitterende bezienswaardigheden in de stad Parijs leest u het hele bericht.
Lees het hele bericht..
Informatiepagina Jamaica online

Informatiepagina Jamaica online

11 oktober 2017 - Jamaica ligt ten zuiden van Cuba en ten westen van Haïti en is een van de grotere eilanden in het Caribisch gebied. Samen met Cuba, Puerto Rico, Dominicaanse Republiek en Haïti vormt het de Grote Antillen. In Jamaica wonen bijna 3 miljoen mensen waarvan ongeveer 30% in de hoofdstad Kingston. Kingston ligt in het zuidoosten van het land en is tevens het economische en politieke centrum van het eiland. Vandaag is de informatiepagina over Jamaica online gegaan op Landenpagina.com. Voor alle informatie over de talen, benodigde documenten en vaccinaties, telefoonnummers van hulpdiensten en veel algemene en toeristische informatie bent u hier aan het juiste adres.
Informatiepagina Kaapverdië beschikbaar

Informatiepagina Kaapverdië beschikbaar

08 oktober 2017 - Kaapverdië of de Kaapverdische eilanden is een groep tropische- en vulkanische eilanden in de Atlantische oceaan met het hele jaar heerlijk weer. De archipel bestaat uit twaalf eilanden waarvan er negen worden bewoond.Het grootste eiland van de Kaapverdische eilanden is Santiago, hier is ook de hoofdstad Praia gevestigd. Vandaag is de informatiepagina over Kaapverdië online gegaan op Landenpagina.com. Voor alle informatie over de talen, benodigde documenten en vaccinaties, telefoonnummers van hulpdiensten en veel algemene en toeristische informatie bent u hier aan het juiste adres.
Informatie over Maleisië online

Informatie over Maleisië online

05 oktober 2017 - Maleisië is een tropisch land gelegen in Zuidoost-Azië en bestaat uit het schiereiland Maleisië en uit een deel van het grote Borneo. Kuala Lumpur is met bijna 1,8 miljoen inwoners de grootste stad en hoofdstad van het land. Vandaag is de informatiepagina over Maleisië online gegaan op Landenpagina.com. Voor alle informatie over de talen, benodigde documenten en vaccinaties, telefoonnummers van hulpdiensten en veel algemene en toeristische informatie bent u hier aan het juiste adres.
Reisadvies Spanje aangescherpt na aanslagen Barcelona en Cambrils

Reisadvies Spanje aangescherpt na aanslagen Barcelona en Cambrils

18 augustus 2017 - Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies naar Spanje aangescherpt. Dit heeft te maken met de recente aanslagen in de Spaanse toeristensteden Barcelona en Cambrils.
Lees het hele bericht..
Weer en klimaat in Frankrijk

Weer en klimaat in Frankrijk

10 augustus 2017 - Vandaag toegevoegd aan de website landenpagina.com is informatie over het weer en klimaat in Frankrijk. Op deze pagina vindt u zoals het bericht al zegt informatie over het huidige weer en het klimaat in Frankrijk. Daarnaast kunt u hier terecht over het weer in de winter- en zomermaanden en de weersverwachting voor Frankrijk en verschillende plaatsen in Frankrijk voor de komende zeven dagen. Voor meer informatie leest u hier verder.
Informatiepagina Denemarken toegevoegd

Informatiepagina Denemarken toegevoegd

09 augustus 2017 - Vandaag is de informatie van Denemarken online gekomen. Op deze pagina vindt u volop informatie over Denemarken. Bijvoorbeeld informatie over de talen die gesproken worden, hoe het met internet en bellen gesteld staat, welk documenten er nodig zijn voor een bezoek aan Denemarken. Verder een overzicht van de adresgegevens van ambasades en consulaten en telefoonnummers van de hulpdiensten. Kortom.... gaat u binnenkort naar Denemarken, neem dan zeker een kijkje voor veel nuttige informatie.

Aanraders via Google!!