Facebook
Twitter
Google+

Overzicht van reisorganisaties op Landenpagina.com

Vakantiehuizen, vakantieparken, hotels en reizen


Op deze pagina vindt u een overzicht van verschillende aanbieders van hotelkamers, vakantiereizen, resorts, vakantiehuizen en recreatie op vakantieparken.


Aan Zee

Aan Zee

Aan Zee biedt meer dan 800 kwalitatief hoogwaardige zeecottages, landhuizen en andere gezellige vakantiehuizen van particulieren in Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. Aan Zee is daarmee uitgegroeid tot dé aanbieder van comfortabele vakantiehuizen aan de hele Nederlandse kust. Alle huizen zijn door de medewerkers van Aanzee.com geselecteerd en gecontroleerd.

Bekijk de website van Aan Zee.
Ardennen Relais

Ardennen Relais

Met ruim 1.000 vakantiehuizen in de Ardennen is Ardennes Relais de grootste vakantiehuisspecialist. De woningen liggen verspreid over alle streken en variëren van groepskastelen tot knusse gîtes voor gezinnen, van back to basic tot superluxe met eigen wellnessfaciliteiten.

Bekijk de website van Ardennen Relais.
Belvilla

Belvilla

Belvilla is met ruim vijfendertig jaar kennis en ervaring uitgegroeid tot één van de grootste Europese spelers op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven ruim 660.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in één van de vakantiehuizen van Belvilla. In totaal komt dit neer op ruim 4,5 miljoen overnachtingen per jaar. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en Thuiswinkel en is sinds 2007 onderdeel van de Europese holding @Leisure.

Bekijk de website van Belvilla.
Cruisewinkel

Cruisewinkel

Bij Cruisewinkel boekt u uw ideale cruise tegen de beste prijs. Het aanbod bestaat uit meer dan 180 schepen van alle grotere rederijen zoals bijvoorbeeld: AIDA Cruises, Costa Cruises, Holland America Line en MSC Cruises.

Bekijk de website van Cruisewinkel.
Hotels.com

Hotels.com

Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties over de hele wereld, met boekingsservices via een eigen netwerk van gelokaliseerde websites. De website is beschikbaar in meer dan 35 talen en biedt ruim 365.000 hotels wereldwijd aan, van onafhankelijke en grote hotelketens tot accommodaties met kookfaciliteiten en B&B's.

Bekijk de website van Hotels.com.
Topic Travel

Topic Travel

Topic Travel.nl heeft een uniek, uitgebreid en betaalbaar aanbod van eersteklas vakantiehuizen voor een betaalbare prijs op de mooiste plekjes in populaire vakantielanden. Topic Travel beschikt over meer dan 8300 vakantiehuizen verspreid over Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië, Kroatië en Portugal.

Bekijk de website van Topic Travel.
Villa XL

Villa XL

VillaXL is al meer dan 5 jaar actief als internationale organisatie in het verhuren van luxe vakantiehuizen, fraaie villa's en gezellige chalets in de belangrijkste vakantielanden van Europa. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Alle vakantiehuizen op VillaXL.com zijn zorgvuldig geselecteerd en vooraf geïnspecteerd, waarbij naast kwaliteit ook vooral gelet wordt op dat klanten zich er 'thuis' zullen voelen.

Bekijk de website van Villa XL.

Aanraders via Google!!